Tobas Jeugdhulp is verkozen als aantrekkelijkste werkgever MKB van Zuid-Limburg. Zij bieden een warm vervangend thuis aan jongeren vanaf 12 jaar die vanwege gezinsomstandigheden niet meer thuis kunnen wonen in Landgraaf, Brunssum, Kerkrade en Heerlen. Op 1 juni 2017 werden de eerste 2 personeelsleden aangenomen en ruim 2 jaar later is het personeelsbestand uitgegroeid naar 47 werknemers en zijn er nog 3 vacatures voor SKJ-geregistreerde jeugdzorgwerkers. Tobas is een werkgever die persoonlijk ontplooiing van werknemers hoog in het vaandel heeft en biedt daarvoor ruime scholingsmogelijkheden. Oprichter Ine Aasted-Madsen heeft dit jaar Lars Finken als directeur zorg aangetrokken en met de komst van haar zoon Jens Aasted-Madsen als directeur bedrijfsvoering is de continuïteit van Tobas jeugdhulp ook veilig gesteld.

Tobas Jeugdhulp zoekt begeleider Jeugd

Tobas Jeugdhulp is op zoek naar een nieuwe Begeleider Jeugd. Kom jij het team versterken? Lees snel de vacature en reageer direct!