Het JongerenThuis Kerkrade is gevestigd op Terwinselen en is een voorziening voor kamertraining die plaatst biedt aan 6 jongeren vanaf 17 jaar. In dit JongerenThuis is doordeweeks dagelijks begeleiding aanwezig en wordt gezamenlijk gekookt en gegeten. Als de begeleiding niet aanwezig is, is er wel 24/7 een bereikbaarheid. Jongeren die in dit JongerenThuis wonen zijn al redelijk zelfstandig.

kerkradekamer.jpg

Het JongerenThuis in Brunssum is gevestigd in een voormalig klooster in Treebeek. Dit is een woongroep voor 9 jongeren, met aanwezigheid van 24-uurs begeleiding. De jongeren hebben allemaal een eigen, mooi ingerichte kamer, maar er is ook een grote eetkamer, zitkamer en ontspanningsruimte. 

eetkamer.jpg


zitkamer.jpg

Het jongerenThuis Landgraaf is gevestigd in Nieuwenhagen en heeft een dubbele functie. Er is hier een woongroep voor 14 jongeren en het voorhuis is beschikbaar voor kamertraining. Hier kunnen 6 jongeren wonen. In de woongroep is 24-uurs begeleiding aanwezig en de jongeren in het voorhuis kunnen altijd terugvallen op de begeleiding die via de tussendeur bereikbaar is. Het voorhuis heeft een eigen voordeur.

woonkamer-landgraaf.jpg 

keuken-voorhuis-landgraaf.jpg